1 Mart 2010 Pazartesi

erkeklerle büyüyen kız çocuğu



İki erkek kardeşle büyüyen bir kız başarıyı hakeden kızdır. çünkü büyümek için adeta bir yaşam mücaledesi verir. o kız ki anne baba evden gider gitmez yiyeceği dayağı önceden bilir, hazırlıklıdır. adeta brave hearttır. dövüşür. dayağı yese de iki tane vurduğu için şanslı sayar kendini.

o kız ki, bütün arkadaşları erkek olduğu için futbol kurallarını çok iyi bilir. önceleri adamdan sayılmadığı için mahalle maçlarında kaleye geçer, sonra eğer azimliyse defansa terfi edebilir. ama forvete geçebilmişse alnından öpmek lazım o kızı.

stratejiktir. küçük kardeşini abisine karşı kışkırtmayı amaç edinmiştir. bu yüzden propogandayı ve bilimum ikna tekniklerini iyi bilir.

erkeklerin ne istediğini bilir. zira bilmek zorundadır. en hayati durumlarda bunları kullanır ki dayaktan kurtulabilsin.

o kız ki odasında hala abisinden kalma dev Amokachi posteri asılıdır. Euro 96 futbolcu çıkartmaları sayesinde tüm futbolcuları ezberlemiştir. Nuno Gomez, Ballac etiketleri hala eski defterlerinin kitaplarının arasından çıkmaktadır.

o kız ki tüm bayram harçlığını oyun salonlarında yer, street fighter, mortal kombat'ta adam döver ve hatta paranın geri kalanını dövüşlü ateri kasetlerine yatırır.

böyle bir çocukluk geçiren kızın, kız dünyasına adapte olması zordur. "ay ne hoş çocuk" yerine "ofsayt değildi oğlum" cümlesini duymaya alışık olan; bir çocuğa aşık olmak yerine onunla 9 aylık oynayan kız hemcinslerinin dünyasına biraz uzaktır.

bir gün stadyumda avazı çıktığı kadar bağıran arkadaki "beyler küfür yok bayan var." diyen erkeklere inat küfreden bir kız görürseniz kızmayın.
o kız ki erkeklerle büyümüştür :)

0 yorum: